Verzekeringen

U staat centraal!!

Bedrijf, ondernemer of particulier; allereerst is een risicoanalyse van iedere situatie belangrijk. Daarbij staat centraal wat je zelf van belang vindt. Het antwoord hoeft niet meteen in te houden dat u alles moet verzekeren. Bij elke wens en voor elke persoonlijke en bedrijfsmatige situatie vinden wij een passende verzekering of oplossing. We laten ook duidelijk weten wanneer het acceptabel is het risico zelf te dragen.

U als relatie kunt altijd terugvallen op kennis en ervaring in specialistische en bedrijfsmatige aspecten die wij zelf in huis hebben. En als dat zinvol is, werken we nauw samen met zelfstandige specialisten in uiteenlopende vakgebieden. Denk aan accountancy, (technische) keuringen, beveiliging en taxaties van je huis of bedrijfspand.

We houden niet van kleine lettertjes, we zijn helder en transparant.

Wij weten precies hoe we uw risico’s in kaart kunnen brengen en passend kunnen verzekeren. We doen dat helder en transparant, zodat u ’s nachts rustig kunt slapen. We staan als adviseur naast u.

Soms verlangen verzekeraars het treffen van passende veiligheidsvoorzieningen. Daarom maken we eerst, met elkaar, een complete inventarisatie.

U heeft een vast contactpersonen. Dat voelt vertrouwd. Is een verzekering niet meer optimaal of zijn er betere voorwaarden, dan verneemt u dat snel. Elke relatie mag rekenen op onze vakkennis. Naast een jaarlijks verzekeringsoverzicht bezoeken wij u periodiek, afgestemd op uw situatie. Want net als u zelf, is ook de verzekeringsmarkt voortdurend in beweging.

Hoe doen we dat

Bij ons staat te allen tijde u als relatie centraal. We adviseren voor starters, zzp’ers, het mkb, het grootbedrijf, verenigingen en particulieren. Zonder poespas, gewoon zoals we zijn, helder en betrouwbaar.

Als onafhankelijk adviseur leveren wij maatwerk. Wij werken samen met diverse verzekeraars en beursmakelaars. De betrouwbaarheid en prijs-kwaliteit-verhouding van onze partners staat voorop en niet de hoogte van de provisie of verdiensten. De kleine lettertjes worden óók gelezen en aan u toegelicht. Daarnaast en nog veel belangrijker is, waar uw behoefte ligt. Kortom, wat verwacht u van ons? Dat bepaalt u samen met ons.

Reageren is niet mogelijk