Risicobeheer

Meer dan alleen verzekeren

Wie onderneemt, loopt risico’s. Als ondernemer weten we dat als geen ander. Risico’s zijn onvermijdelijk. Gelukkig kunt u uw bedrijf daartegen beschermen. Maar hoe ver gaat u daarin? Welke risico’s zijn acceptabel en durft u zelf te lopen? En welke risico’s dekt u af met een verzekering?

Wij richten ons niet op verzekeren alléén, maar ook op advies en risicobeheer. Tijdens een bezoek aan het bedrijf brengen we samen de risico’s in kaart. Ook kijken we naar de huidige verzekeringen, inclusief de voorwaarden en de clausules die van toepassing zijn. Onder meer de (Algemene) Leveringsvoorwaarden, preventiemaatregelen, contracten etc. worden zeker niet overgeslagen. Zo heb u een totaaloverzicht van alle risico’s die u loopt en volgt een uitgebreid advies op maat. Uiteraard bepaal u vervolgens zelf wat het beste is voor u en uw bedrijf.

Met risicobeheer brengen wij dus uw risico’s in kaart en zoeken wij naar oplossingen. En in sommige gevallen kunnen die oplossingen uitsluitend gevonden worden via een verzekering. Wij zullen deze oplossingen voor u in kaart brengen en duidelijk met u bespreken.

Ons mooie vak heet “risicobeheer” en dat nemen wij heel nauw. Het zijn immers uw risico’s die u door ons laat beheren?

Continue aandacht

Een onderneming is dynamisch, ontwikkelt zich en dat doen wij ook. Wensen en risico’s veranderen. Maar de gekozen oplossingen veranderen niet automatisch mee met de ontwikkelingen binnen uw bedrijf, dus houden we ze actueel door periodiek bezoek. Hier passeert alles de revue, zoals omzetveranderingen, verbouwingen, aanschaf of juist verkoop van zaken, personeel, wijzigingen in voorwaarden of dekking en zo kunnen we nog wel even doorgaan. Wij staan voor u klaar om daar waar de behoefte ligt onze expertise in te brengen. Ook bij schades -inclusief een second opinion- en een quick scan van de bedrijfsrisico’s kun u op ons rekenen. Zo houden we risico’s zoveel mogelijk beheersbaar. En dat voelt goed.

Reageren is niet mogelijk